KAWASAKI

Med et solid utvalg fra Kawasaki hjelper vi deg å finne den rette!

Kawasaki har siden 1973 produsert og distribuert vann skutere og med over 40 års erfaring har de nå de siste årene lansert flere sportslige og veldig aggressive men komfortable modeller!

Ta kontakt så finner vi den rette vannskuteren for deg og ditt bruk!

STX-15F

En allsidig vannscooter som passer alle, fra nybegynnere til eksperter. Med god lagringsplass og drivstoffkapasitet, kombinert med en høy toppfart, er dette et godt valg!

Ta kontakt for mer info!

ULTRA LX

Denne vanscooteren er designet med et skrog som legger til rette for presisjon og stabilitet. Dette, paret med teknologi fra mestervinnende maskiner, gir Kawasaki ultra LX nok av gode grunner for å bli din neste vannscooter!

Ta kontakt for mer info!

ULTRA 310R

Ultra 310R er en sporstmodell som er designet for hard kjøring. Med et utseende som matcher dens sportslige egenskaper er dette helt klart Jetskien for deg som er ute etter fart og spenning!

Ta kontakt for mer info!

ULTRA 310X

Smidig skrog, ny motor og et komfortabelt sete for opp til 3, setter Kawasaki 310x en helt ny standard. Dette er Jetskien som virkelig imponerer!

Ta kontakt for mer info!

ULTRA 310LX

Ultra 310x, flaggskipet til Kawasaki, har alt den trenger, med mer. Vi snakker fantastisk motor, ekstra lagringsplass, eksklusivt utseende og et helt nytt lydsystem som aldri før har blitt tilbydt på PWCer. Denne har alt du trenger til turen!

Ta kontakt for mer info!

SX-R

Kawasaki SX-R er designet med stående jetskiing i tankene. Denne jetskien er den raskest akselererende «stand-up» jetskien noen sinne! SX-R er rett og slett designet med kraft og aggressivitet i tankene!

Ta kontakt for mer info!