BRIG RIGID INTELLIGENT BOATS

En ribb for enhver anledning

Oppdag verdens mest avanserte, stive oppblåsbare båter. Ved BRIG lager de et banebrytende design, teknologien og presisjonsteknikk med det aller beste marine håndverk. De har skapt en ny generasjon av rimelige, men kompromissløse RIBer som leverer de aller høyeste nivåene av ytelse, sikkerhet og nytelse.

Rask touring, kystlinjeutforskning, ikonisk styling, med BRIG sitt omfattende utvalg av modeller, som hver tilbyr et utvalg av skreddersydde alternativer, finner du den perfekte passformen til BRIG.

BRIG EAGLE

BRIG Eagle er en fartsfylt turbåt. Den skiller seg ut som en klar leder i sin klasse, og kombinerer både moderne styling med komfort og ytelse. BRIG Eagle-serien er like hjemme som et høyytelsesfartøy, eller bare gir den perfekte plattformen for lat familiedager på vannet.

Les mer her: Brig Eagle

BRIG NAVIGATOR

Stå ut med den ikoniske stylingen av BRIG Navigatorserien. Navigatorens brede bjelke, firkantede bue og ekstra brede rør holder deg tørr og gir deg stabiliteten du trenger til sjøs. Enten en offshore-ekspedisjon, utforsker kysten eller nyter vannsport med familien din, vil den robuste Navigatorserien forplikte seg med sikkerhet og komfort.

Les mer her: Brig Navigator

BRIG FALCON

Falcon Rider-serien fokuserer på mest på det praktisk. Den minimale designen resulterer i et lett håndverk som gir maksimal drivstoffeffektivitet, samtidig som den beholder de klassiske BRIG-designfunksjonene.

Les mer her: Brig Falcon Rider/Tender