AMT

AMT – høy kvalitet, rimelig pris.

Den finske produsenten AMT har med sin lange rekke båter bevist at design og brukervennlighet faktisk kan gå hånd i hånd.
AMT sine spesialister har laget båtene med godt gjennomtenkte løsninger, samt et komplimenterende minimalistisk design. Dette gjør AMT sine båter til et trygt valg for enhver som vil ha en skjærgårdsbåt.

R-serien

R-serien til AMT er lett gjenkjennelig ved den vide, sentrerte styrekonsoll med vindskjerm. Denne serien har god plass på dekk som gjør det lett å bevege seg rundt på. Båtene er lette å manøvrere, som gjør at den egner seg godt som en båt for sportsfiske eller generelt som en all-around båt.

Les mer her!

BowRider-serien

BowRiderne er båter med en vid vindskjerm som åpner seg ved midten for tilgang frem på båten. Disse båtene har komfortable sitteplasser for alle passasjerer. Dette gjør BowRiderne til en fantastisk båt for transport av mennesker eller gjenstander, samt til bruk ved vannsport.

Les mer her!

DayCruiser-serien

DayCruiserne har god plass og et design som gjør de komfortable å reise med. Dette gjør at disse båtene egner seg godt som en dagsbåt eller til vannsport.

Les mer her!

HardTop-serien

HardTop-serien er en serie akkurat som navnet tilsier; Disse båtene kommer med et glassfiber tak. Dette legger til rette for reise på havet, beskyttet fra vær og vind. Denne serien er laget spesielt laget for de som trenger en pålitelig båt, uansett vær.

Les mer her!