Brig Rigid Intelligent Boats

Oppdag verdens mest avanserte, stive oppblåsbare båter. Ved BRIG lager de et banebrytende design, teknologien og presisjonsteknikk med det aller beste marine håndverk. De har skapt en ny generasjon av rimelige, men kompromissløse RIBer som leverer de aller høyeste nivåene av ytelse, sikkerhet og nytelse.

EAGLE
NAVIGATOR
FALCON

En ribb for enhver anledning

Rask touring, kystlinjeutforskning, ikonisk styling, med BRIG sitt omfattende utvalg av modeller, som hver tilbyr et utvalg av skreddersydde alternativer, finner du den perfekte passformen til BRIG.

Eagle modellen

BRIG Eagle er en fartsfylt turbåt. Den skiller seg ut som en klar leder i sin klasse, og kombinerer både moderne styling med komfort og ytelse. BRIG Eagle-serien er like hjemme som et høyytelsesfartøy, eller bare gir den perfekte plattformen for lat familiedager på vannet.

Les mer på BRIG EAGLE

Navigator modellen

Stå ut med den ikoniske stylingen av BRIG Navigatorserien. Navigatorens brede bjelke, firkantede bue og ekstra brede rør holder deg tørr og gir deg stabiliteten du trenger til sjøs. Enten en offshore-ekspedisjon, utforsker kysten eller nyter vannsport med familien din, vil den robuste Navigatorserien forplikte seg med sikkerhet og komfort.

Les mer på BRIG NAVIGATOR

Falcon modellen

Falcon Rider-serien fokuserer på mest på det praktisk. Den minimale designen resulterer i et lett håndverk som gir maksimal drivstoffeffektivitet, samtidig som den beholder de klassiske BRIG-designfunksjonene.

Les mer på BRIG FALCON

BRIG EAGLE

Les mer på BRIG EAGLE

BRIG NAVIGATOR

Les mer på BRIG NAVIGATOR

BRIG FALCON

Les mer på BRIG FALCON